slide2

Over ons

Smith Solutions, opgericht door Edson Smith en Hans Weehuizen, is gelegen in Amsterdam-Oost en is de verbindende kracht tussen professionals en opdrachtgevers. Na jarenlange vriendschap besloten zij hun gedeelde visie te implementeren en Smith Solutions uit te bouwen tot een duurzame recruitment partner. Beiden zijn opgegroeid in Amsterdam en hebben een topsport achtergrond. De Amsterdamse bluf, een topsport achtergrond en een passie voor ondernemen bleek de perfecte basis te zijn voor een solide samenwerking.

Voordelen van SMITH Solutions

Voordelen van SMITH Solutions

Het is onze missie om een succesvolle bijdrage te leveren aan de ambities van onze opdrachtgevers en professionals. Naast dat wij onze partners en professionals helpen met het realiseren van de juiste match, helpen wij onze partners met het verbeteren van hun dienstverlening door slim in te zoomen op processen. Wij bieden consulting op maat door middel van een innovatieve, duurzame aanpak met als doel onze partners te ondersteunen bij het verbeteren van hun resultaten en dienstverlening.

22

What do the professionals say..

homslide

Onze Visie

Bij Smith Solutions staat alles in het teken van groei, resultaat en duurzaamheid. Wij streven ernaar een solide partner te zijn voor onze klanten, doen altijd een stap extra om het juiste resultaat te behalen en halen voldoening uit het creëren van duurzame relaties. In deze dynamische markt geloven wij erin dat vertrouwen, betrokkenheid en heldere doelstellingen de basis vormen voor een succesvolle en duurzame samenwerking.

Het team achter de visie

Het Team

Hans Weehuizen

Managing Partner

Niels Koning

Backoffice

Channa Goedhart

Business Developer

Tommy Dekkers

Solutions Consultant

Priscilia Zwitser

Solutions Consultant

Max Broersen

Solutions Consultant