Vakgebieden

Wij ondersteunen onze partners bij het uitvoeren van innovaties. Dit doen wij door de juiste professionals aan onze opdrachtgevers te verbinden. Om dit te realiseren hebben wij onze expertise verdeeld over verschillende vakgebieden.

IT Infra & Security

klik voor meer informatie

Data Analytics

klik voor meer informatie

Software Development

klik voor meer informatie

Business & IT

klik voor meer informatie

IT Infra & Security

De IT Infrastructuur is het fundament van de bedrijfsprocessen waar een organisatie op draait. Een goede, beveiligde infrastructuur heeft een positieve invloed op deze processen en biedt een solide werkplek voor alle werknemers binnen een organisatie. Door de voortdurende ontwikkelingen op gebied van cloud computing, virtualisatie, security en mobiele werkplekken worden er andere eisen gesteld aan de inrichting van deze infrastructuur.

Ons team staat dagelijks in contact met professionals die gespecialiseerd zijn in het installeren en beheren van server operating systems, networking en security. Benieuwd naar wat Smith Solutions voor u kan betekenen? 

Data analytics

Data analytics richt zich op het analyseren van grote hoeveelheden data, waardoor organisaties meer inzicht krijgen in processen of producten waarop de data betrekking heeft. Omdat organisaties tegenwoordig over steeds meer data beschikken en activiteiten digitaal verspreid worden, is het makkelijker om data te verzamelen. Door middel van gespecialiseerde tooling en technieken kan deze data vertaald worden naar waardevolle informatie.

Ons team staat dagelijks in contact met professionals die gespecialiseerd zijn in het analyseren en vertalen van data.
Benieuwd naar wat Smith Solutions voor u kan betekenen? 

Software Development

Software Development, ook wel Softwareontwikkeling genoemd, is het bouwen en ontwikkelen van op maat gemaakte software waar apps, websites, apparaten en machines op kunnen draaien. Het totale proces bestaat uit het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, testen van applicaties en frameworks. Ook het onderhouden en verbeteren van bestaande software maken deel uit van de werkzaamheden.

Ons team staat dagelijks in contact met professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van op maat gemaakte software.
Benieuwd naar wat Smith Solutions voor u kan betekenen?
 

Business & IT

IT (Information Technology) is een onmisbaar onderdeel bij veel innovaties om toegevoegde waarde te leveren aan de klant of een product. Om veranderingen door te voeren en ervoor te zorgen dat een organisatie betere resultaten behaalt, is een sterke samenwerking tussen Business en IT daarom van essentieel belang. Om deze reden hebben wij een area opgericht waarin we ons richten op de bemiddeling van professionals die zich bevinden op het snijvlak van Business & IT en waarde kunnen leveren aan de commerciële processen en doelstellingen van onze partners.

Ons team staat dagelijks in contact met professionals die zich bevinden op het snijvlak van Business & IT.
Benieuwd naar wat Smith Solutions voor u kan betekenen?
 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag meer informatie? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.