Werken bij Smith Solutions betekent plezier, ontwikkeling en resultaat. Sales & recruitment is topsport, dus deze mentaliteit heb je zeker nodig. Daarnaast krijgt iedere werknemer van Smith Solutions de vrijheid om zichzelf te zijn en zichzelf te ontwikkelen tot een échte professional. Wij zijn van mening dat plezier zorgt voor betere prestaties, en andersom! Daarom doen wij er alles aan om de sfeer op de werkvloer er goed in te houden. Wij organiseren diverse uitjes, zoals onze jaarlijkse trip naar Mallorca, kennissessies, maandelijkse diners en niet te vergeten: de vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar aan de Oostenburgergracht in Amsterdam.

topsport

Without continual growth and progress, success has no meaning.

Groei en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel en maken daarom deel uit van onze kernwaarden. Ieder persoon heeft in de kern zijn eigen persoonlijke kwaliteiten en wensen. Wanneer je deze op de juiste wijze tot stand kan brengen, zorg je voor een goede samenhang tussen persoonlijke kwaliteiten, groei en resultaat.

Iedere werknemer van Smith Solutions krijgt de ruimte om in zijn of haar kracht te presteren en zichzelf te ontwikkelen tot een échte professional. Wij zorgen ervoor dat je de juiste tools krijgt die je nodig hebt om impact te maken en jouw doelen te bereiken.

Ben jij binnen een jaar een van onze top billers, of vind je het leuk om stappen te zetten op coördinerend vlak?
Bij Smith Solutions word je omringd door professionals die jou helpen om razendsnel door te groeien in een omgeving waar jij het verschil kan maken. 

SOLLICITEREN BIJ SMITH SOLUTIONS

Zie jij jezelf al werken bij Smith Solutions?
Uiteraard ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief waarin jij aangeeft waarom jij de aanwinst bent voor ons team. Mochten wij net zo enthousiast zijn over jou, als jij over Smith Solutions? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor in Amsterdam-Oost. Tijdens deze kennismaking zullen wij jou meer vertellen over de mogelijkheden bij Smith Solutions en komen wij graag meer te weten over jou en jouw ambities. Bij wederzijdse interesse zullen wij zo snel mogelijk een tweede gesprek inplannen.

Aanbod geaccepteerd?
Dan nodigen wij jou graag nog een keer uit op kantoor om jouw contract te ondertekenen en alvast kennis te maken met de rest van het team. Mocht je meteen aan willen sluiten bij de borrel, dan kan dat natuurlijk ook! Op jouw eerste werkdag ligt er een mooi welkomstpakket en een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je klaar. Nu ben je écht klaar om te starten!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.